Cadira Elevadora HomeGlide

Està dissenyat per lliscar sense esforç al llarg d'un rail d'alumini, proporcionant una addició atractiva, elegant i discreta a casa seva.

MOVIMENT FLUÏT

Home Glide

La silla elevadora HomeGlide ofrece una solución completa para todas las necesidades y presupuestos. Diseñado para brindar simplicidad sin complicaciones con un, el salvaescaleras HomeGlide se instala directamente en la escalera, no en la pared. Esto garantiza una instalación rápida y eficiente, con la menor molestia posible en su hogar.

El rail del salvaescaleras HomeGlide presenta un diseño delgado ofreciendo un aspecto moderno y limpio. Diseñado para deslizarse sin esfuerzo a lo largo del rail de aluminio, proporciona un ascepcto atractivo, elegante y discreta a su hogar.

Fabricada con técnicas y tecnología modernas, la gama de salvaescaleras HomeGlide puede adaptarse a casi todas las escaleras rectas de hasta 740 mm de ancho y tiene una capacidad de peso máximo de 160 kgE.

Confort dissenyat per a vostè

El acolchado garantiza un asiento firme y cómodo con un soporte óptimo adaptándose a cada usuario. 

Además de su comodidad, la tapicería es retardante al fuego, repelente al agua y fácil de limpiar.

Compacte i discret

El diseño atemporal y funcional, satisface sus necesidades de movilidad de la forma más elegante posible.

Las formas suaves y redondeadas son agradables a la vista, lo que permite que HomeGlide quede discretamente dentro de la casa. 

Ens importeu la vostra seguretat

Seguretat i Control

La seva seguretat és vital per a nosaltres.

El pujaescales HomeGlide compta amb certificació conforme a la Directiva de Màquines 2006/42/CE i la normativa EN 81-40:2020, garantint estàndards de seguretat òptims. Durant el recorregut, el cinturó de seguretat retràctil i de fàcil accés li brinda protecció addicional.

En cas de detectar un obstacle, el HomeGlide s'atura de manera segura gràcies a les vores de seguretat especials a la unitat de motor i el reposapeus. A més, en funcionar amb bateries, aquest pujaescales li assegura la continuïtat del seu ús fins i tot en situacions de tall de subministrament elèctric.

El HomeGlide proporciona una característica addicional de gran utilitat: un dispositiu de trucada integrat opcional que es pot programar amb fins a tres números de telèfon. Aquesta funció assegura que pugui mantenir-se connectat amb els seus éssers estimats mentre utilitza la cadira pujaescales, brindant tranquil·litat i seguretat en tot moment.

Necessita una cadira pujaescales recta?

Us ajudem a trobar la millor opció d'accessibilitat

Accessibilitat a tots els pisos de casa amb la màxima comoditat i seguretat

Tot gira al voltant teu.

Quan escull el pujaescales HomeGlide, s'assegura una solució ideal per a la seva escala. El rail d'alumini suau permet una instal·lació senzilla en pràcticament qualsevol escala recta. Amb aquesta opció, podeu estar segurs d'obtenir l'adaptabilitat i funcionalitat que necessiteu per millorar l'accessibilitat a casa vostra.

Joystick

Amb una empunyadura suau al tacte, és fàcil de fer servir i requereix un esforç mínim per pujar i baixar l'escala amb total comoditat. Aquesta característica facilita l'ús diari del pujaescales per a totes les persones.

Cinturó de seguretat

Un cinturó de seguretat retràctil el manté segur mentre utilitza la seva pujaescales HomeGlide. El sensor integrat garanteix que el cinturó de seguretat estigui ben cordat abans del viatge, i la sivella d'acer inoxidable està dissenyada per ser accionada amb una mà.

Rail plegable

Vostè pot estar segur que el seu espai romandrà clar i accessible en tot moment. Quan hagueu completat el vostre viatge al pujaescales, aquest tornarà a la part superior de l'escala i el rail es plegarà automàticament, alliberant així la part inferior de l'escala per a un fàcil accés i moviment. Aquesta característica innovadora no només brinda comoditat, sinó també seguretat i tranquil·litat a casa seva.

Dispositivo opcional de llamada

El nostre dispositiu de trucada opcional us assegura estar connectat amb els amics i familiars, amb fins a tres números de telèfon diferents emmagatzemats i localitzables directament des de la seva pujaescales.

Especificacions tècniques

Característiques i opcions HomeGlide Standard Extra Exterior
Pes màxim de l'usuari 160kg fins a 45°
Pes màxim de l'usuari: 136 kg totes les inclinacions
Joystick fàcil d'usar
Detecció de reposabraços
Botó de parada d'emergència
Cinturó de seguretat d'accionament amb una sola mà amb detecció
Entapissat del seient en vinil
Gir elèctric
Reposapeus enllaçat elèctric
Ajustament de l'alçada del seient
Tancament amb clau
Tancament amb clau
Dispositiu de trucada Opcional Opcional Opcional
Rail abatible automàtic Opcional Opcional Opcional

Pinyó i cremallera

160kg a un máximo de 45°
136kg todas las inclinaciones
145kg con raíl abatible

2 x 12V, 7Ah (interior)
2 x 12V, 9Ah (exterior)

Joystick

28° fins a 53° (fins a 45° per a l'ús amb càrrega de 160kg)

Directiva de Màquines 2006/42/CE i EN 81-40:2020

El millor del mercat per a tu

El sistema HomeGlide està equipat amb unitats de control remot intuïtives als dos extrems de les escales, cosa que li permet trucar a la seva cadira pujaescales i enviar-la a un punt d'estacionament quan no estigui en ús. Aquestes unitats, dissenyades amb una estètica moderna i un color neutre, s'integren de manera discreta a la paret, proporcionant funcionalitat sense comprometre l'estil de casa seva. Amb aquesta innovadora característica, HomeGlide no només ofereix conveniència, sinó també un disseny que s'adapta perfectament a qualsevol espai.

Som aquí per ajudar-vos.

Ompliu el formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Pas 1 de 7
On voleu instal·lar la vostra cadira elevadora?
Call Now Button